ISTANBUL VEENDAM

ISTANBUL VEENDAM Houtskool - Grill Restaurant

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1075 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Istanbul Veendam. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 21:41 Heerlijk. We hebben er van genoten. En keurig aan de deur afgeleverd door een vriendelijke meneer
14 mei 2022 om 19:43 Ziekelijk lekker broer. Deze eten is lekker voor die mondje.
13 mei 2022 om 15:55 Heel goed, ik zal zeker een volgende keer weer bestelling plaatsen.
12 mei 2022 om 19:20 Helaas is het niet wat ik gewend ben van jullie, de patat was erg droog hete vlees erg zout en dat broodje was ook niets bijzonders. Verder wil ik opmerken dat het eten niet erg warm was
1 mei 2022 om 19:54 Het vlees was heerlijk, de patatjes helaas slap. de kapsalon niet zo sauzig dan de vorige, maar nog wel lekker. en de pizza prociutto was een no go voor mijn dochter. Dus pizza word m niet weer.
30 apr 2022 om 20:38 Eten was prima. Alleen de kruidenboter was echt knoeter hard…voor de rest heerlijk gegeten
30 apr 2022 om 9:52 Heerlijk gegeten Zeker voor herhaling vatbaar
28 apr 2022 om 20:21 Heerlije maaltijd en
17 apr 2022 om 20:13 Heerlijk gegeten... iskender menu met lekker gekruide aardappelschijfjes, salade en knoflooksaus...was goed warm en goed doorbakken....keurig op tijd bezorgd!
8 apr 2022 om 20:19 Eten was goed, helaas mistte de salade en de kortingscode die we toegestuurd gekregen hebben was niet in te leveren, dit gemeld bij de bestelling en hier is helaas niks mee gedaan
3 apr 2022 om 22:44 Jammer dat de rijst niet meer op kaart staat
3 apr 2022 om 19:26 Weer heerlijk gegeten, hebben nu een normale kapsalon besteld. Alsnog meer dan genoeg en net zo lekker. Patatjes waren in mijn mini schotel slap, wel goed heet en lekker gekruid. Snel geleverd, voordeel van vroeg bestellen denk ik. Tot de volgende ke